Circuit SPA Hungaroring Podium GT4 Brands Hatch BMW M4 GT4 Nurburgring Koen zonnebril Hungaroring lights GT4 circuit Brands Hatch

Circuit SPA

Hungaroring

Podium GT4 Brands Hatch

BMW M4 GT4

Nurburgring

Koen zonnebril

Hungaroring lights

GT4 circuit Brands Hatch

BMW Race Clinic

Image
De goed onderhouden BMW's van IKDB

Altijd zelf al eens willen rijden op het circuit?

IKDB Motorsport geeft sinds 2009 BMW Race Clinics. Het begon allemaal met 1 auto om de hoofdsponsor (ESG Group) les te geven. Inmiddels zijn we gegroeid naar 5 BMW’s en weten steeds meer bedrijven en particulieren ons te vinden. We geven op geheel eigen IKDB wijze zeer leuke en informele Clinics. Het racen en de rijvaardigheid staan ver bovenaan het lijstje. Geen poespas en decadente zaken, gewoon aan de gang met waar men voor komt. Lekker rijden en iedereen op een veilige manier op weg helpen naar snellere rondetijden en een betere wagenbeheersing. De instructeurs van IKDB hebben allen jarenlange ervaring op het circuit en kunnen u zeker het een en ander (bij)leren. Uiteraard kan de dag worden afgesloten met een hapje en een drankje.

De BMW Race Clinic is ideaal om klanten mee naar toe te nemen en het is absoluut een onvergetelijke dag... Ook zien we veel bedrijven die dit als bedrijfsuitje doen. Daarnaast zijn er ook genoeg individuele personen en vrienden die zich voor de BMW Race Clinic inschrijven.

Op de volgende circuits geven we de BMW Race Clinics:
- Spa Franchorchamps (BEL)
- Zolder (BEL)
- Assen (NLD)
- Zandvoort (NLD)
- Optie: Bilster Berg (GER) en Ascari (ESP)

Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen:

Email: info@koenbogaerts.com
Mobiel: 06-53533950


Klik hier voor aanvullende informatie en alvast de theoretische tips.

Onderstaand een ervaringen van deelnemers aan de IKDB Race Clinic.

Image

Johan van Klinken, CEO Care Autoschade Nederland

"Koen en Nik hebben onlangs aan klanten van CARe een racetraining gegeven. Zij gaven instructies aan klanten die zelf in een race BMW mochten rijden en ook kon er meegereden worden in de BMW die gebruikt wordt voor de DSC. Ik was onder de indruk hoe rustig en duidelijk Koen en Nik uitleg gaven, waarbij ze iedere klant in zijn waarde lieten, maar toch zo hard mogelijk lieten rijden. Ook was de technische verzorging en catering top. Een professionele en zeer leuke dag dus!"

Image

Quote Toni Minshull (Invited by Care Autoschade)

"I was fortunate enough to have been invited along to a BMW Clinic day at the Zandvoort racing circuit. I have participated in many track day events over the years, but the professional approach of the instructors coupled to the relaxed & fun way they managed to improve my driving skills was impressive. The BMW cars were well suited to the track and I ended the day driving with better racing lines, deeper braking points and quicker lap times. It just goes to show, you are never too old to learn new tricks. The perfect boys' day out!" 
Image

Quote Remco vd Ley (Key Account Mngr. Carglass)

“De Race Clinic is een absolute aanrader voor iedereen die met relaties op een ontspannen manier wil genieten van een uniek evenement. Het beperkte aantal deelnemers zorgt ervoor dat iedereen de volle aandacht krijgt. Na een heldere uitleg over de theorie is het meerijden in de BMW’s al een ervaring op zich. Koen en zijn team geven je altijd een veilig gevoel terwijl de snelheid er vanaf het begin serieus in zit. Dan het moment van de waarheid; zelf proeven van het rijden op een circuit. Met duidelijke, rustige instructies halen de heren bij iedereen op verantwoorde wijze de coureur naar boven. Het resultaat is altijd een glimlach van oor tot oor, wat wil je nog meer!”

Image

Quote Berit Ploug Frederiksen (CEO Danish Industry)

"Hi Koen

Thank you very much for a great day at the racing track yesterday. My members really enjoyed it and it has given a whole new relation between them which is very helpful for our future work. I have received a lot of nice words about the racing and I want to pass them on to you.

All the best,

Berit"

Image

Sponsor Bluekens Truck en Bus BV

"Onlangs hebben wij met een 8-tal klanten deelgenomen aan de Race experience van IKDB Motorsport. Na een duidelijk theoretisch gedeelte en een rondje om de auto’s mochten we met Koen en Nik een paar rondes meerijden over het circuit. Na enkele meters werd al duidelijk dat het menens zou worden en dat dit geen ‘gewone’ race experience was. Ook toen we zelf de baan op mochten werden we gestimuleerd om onze grenzen te verkennen. Raar hoe iemand vanaf de bijrijdersstoel in kan schatten wat een onervaren coureur allemaal kan, het voelde namelijk geen moment onverantwoord. Onze klanten hebben ervan gesmuld en veranderden binnen enkele minuten van mannen in jongetjes die met autootjes aan het spelen waren. Dit zorgde voor een hele informele sfeer die de relatie zeker ten goede is gekomen. Als ik een van de deelnemers nu spreek dan begint het gesprek vaak met; Was Gaaf hè, dat doet niemand!! Wil je dus echt eens iets bijzonders doen met je klanten en tevens een paar jongens helpen die niets liever willen dan races winnen, dan moet je bij IKDB Motorsport zijn!"

Image

Quote Erwin de Witt, SDW Shipping, 2015

 'Na één keer met ons managementteam mee te zijn geweest naar het circuit van Bilster Berg (aanrader!) hebben we de smaak te pakken gekregen en hebben we met zakenrelaties dit nog eens over gedaan op het circuit van Spa en Zolder. Koen en zijn jongens leggen de theorie kort en helder uit, waarna je snel het circuit op mag. Op het circuit is het niet enkel rustig achter elkaar aanrijden, maar je wordt door het enthousiasme van de instructeurs uitgedaagd om je grenzen op te zoeken (en vaak ook nog erover heen!). Hierdoor beleef je het ‘echte’ racen. Dat de BMW’s ‘slechts’ 325’s zijn, daar hoef je je geen zorgen om te maken, die gaan hard zat! En na de taxirit met de instructeurs besef je zeker dat er nog genoeg te winnen is en je bij lange na niet bent ‘uitgespeeld’ met deze raceauto’s. Zodra de agenda’s het weer toelaten, zijn we weer van de partij!’                

Image
Theorie tijdens Clinic voor gasten van Munckhof
Image

Sponsordag 2016

Image

Team IKDB, instructeurs

Image