Circuit SPA Hungaroring Podium GT4 Brands Hatch BMW M4 GT4 Nurburgring Koen zonnebril Hungaroring lights GT4 circuit Brands Hatch

Circuit SPA

Hungaroring

Podium GT4 Brands Hatch

BMW M4 GT4

Nurburgring

Koen zonnebril

Hungaroring lights

GT4 circuit Brands Hatch

Kart Clinic

Image
Kart Clinic Jeroen Optiek (treintje rijden om ideale lijn te leren ontdekken
In samenwerking met de indoorkartbaan in Zaltbommel,The American Roadhouse, verzorgt IKDB Motorsport Kart Clinics. Het idee is ontstaan om sponsors iets extra’s te bieden. Maar naast de sponsors zijn er natuurlijk veel meer mensen die dit leuk vinden en die zijn ook van harte welkom. We hebben een basis Kart Clinic en twee vervolg clinics, Kart Clinic A, B en C.

3 verschillende Kart Clinics

Kart Clinic A – De basis € 45,- p.p.
Kart Clinic B – Verfijning, meer op het individu gericht € 50,- p.p.
Kart Clinic C – Aanvallen & Verdedigen € 40,- p.p.

Kart Clinic A – De basis

Op deze avond wordt met name de basisbeginselen bijgebracht. Denk aan ideale lijn, zithouding en manier van gas geven en remmen. Gemiddeld genomen ben je 1 tot 3 seconden sneller aan het einde van de avond.

Kart Clinic B – Verfijning, meer op het individu gericht

Deze cursus kun je volgen na Kart Clinic A te hebben voltooid. Tijdens deze Clinic gaan we meer individueel trainen en  hanteren we een meer persoonlijke benadering. Deze Clinic is met name geschikt als je al wel redelijk snel bent maar nog echt de puntjes op de ‘i’ wilt zetten. We helpen je hier in sneltreinvaart waar je de laatste winst kunt pakken.

Kart Clinic C – Aanvallen & Verdedigen

Voor deze cursus moet je Kart Clinic A en B hebben voltooid of aantoonbaar snel zijn. Tijdens deze Clinic wordt het echte racen je bijgebracht. Vooruitdenken en gebruikmaken van andermans foutjes zijn hier de keywoorden.

Tijdschema van alle Clinics

De Clinics worden met name gegeven op doordeweekse avonden en nemen zo’n 2 uur in beslag. Van deze 2 uur zit je maarliefst een heel uur in de kart en ben je met de praktijk bezig. Het andere uur bestaat uit theorie, tips en pauze.

Na het volgen van deze cursus(sen) zul je voortaan gaan winnen van je vrienden en collega’s. Wellicht smaakt het naar meer en wil je doorgroeien naar onze unieke BMW Race Clinics. Hier ga je met echte raceauto’s circuits op zoals Zandvoort, Assen, Zolder en Spa-Franchorchamps!!

Maaltijdschotels € 15,- p.p.

Het is uiteraard ook mogelijk om vóór, tijdens of na de clinic een hapje te eten. Onderstaand hebben we drie 'clinic' schotels samengesteld voor € 15,- per schotel incl. salade en friet. Wil je uitgebreider of iets anders dineren zoals bijvoorbeeld een BBQ of steengrillen kijk dan even op de website van de kartbaan.

- Huisgemaakte spareribs
- Portie saté van de chef
- Gegrilde zalm

Contact en verdere info:

Koen Bogaerts
06-53533950
info@koenbogaerts.com
www.ikdb.nl
Image
Jeroen vrolijk in de kart
Image
Instructeur Maarten geeft uitleg over de ideale lijn
Image
Voorbeeld laps door Koen om de ideale lijn en rem-, rol- en gaszones te demonstreren