Circuit SPA Hungaroring Podium GT4 Brands Hatch BMW M4 GT4 Nurburgring Koen zonnebril Hungaroring lights GT4 circuit Brands Hatch

Circuit SPA

Hungaroring

Podium GT4 Brands Hatch

BMW M4 GT4

Nurburgring

Koen zonnebril

Hungaroring lights

GT4 circuit Brands Hatch

"DRIVEN BY PERFECTION"

Ons eerste seizoen in de European GT4 klasse zit erop! We bereiden ons voor op het nieuwe seizoen 2019 met de volledige focus op de doelstellingen die we onszelf hebben gesteld.

De races van de GT4 Series worden o.a. verreden in het voorprogramma van Blancpain en de DTM. En behoren na de Formule 1 tot de best bezochte autosportevenementen van Europa. Wat mede door alle media-aandacht voor maximale exposure zorgt.

Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden in de GT4 voor seizoen 2019, bekijk dan het IKDB Sponsorplan!

Eindelijk kunnen we melden dat het seizoen dan toch eindelijk gaat beginnen. Zoals de hele wereld in afwachting is van wat er allemaal staat te gebeuren, zo is/was dat bij de Europese GT4 Series niet anders. Achter de schermen volgen we al een hele tijd de ontwikkelingen maar de veranderingen volgden elkaar zo snel op dat we hebben gewacht met het nieuws naar buiten te brengen. Maar afgelopen week is er dus groen licht gegeven voor een volledig seizoen, met een iets gewijzigde kalender. Tevens zijn er uiteraard Corona maatregelen getroffen.


Nieuwe kalender

Ondanks dat de kalender een een paar punten is gewijzigd hebben ze er echt een heel mooi programma van weten te maken. Drie keer wat verder weg en drie keer in de buurt.

- Round 1: Imola, Italië - 24 t/m 26 juli
- Round 2: Misano, Italië - 7 t/m 9 augustus
- Round 3: Nurburgring, Duitsland - 4 t/m 6 september
- Round 4: Zandvoort, Nederland - 25 t/m 27 september
- Round 5: Spa Franchorchamps, België - 22 t/m 25 oktober
- Round 6: Paul Ricard, Frankrijk - 13 t/m 15 november

Corona maatregelen
Uiteraard ontkomt niemand aan de extra maatregelen die er genomen moeten worden, zo ook de GT4 Series. We hebben een uitgebreid protocol gekregen. Samenvattend komt het erop neer dat er 3 fases zijn van zonder publiek naar met publiek. Allemaal afhankelijk van de ontwikkelingen van Corona. Per land waar we te gast zijn gelden de daar geldende regels vanuit de overheid.

Phase 1: Race meetings without public.
Phase 2: Race meetings with limited public, but with no public access to the paddock, which will be reserved for those working in the various series.
Phase 3: Race meetings with public but with restricted access to the paddock.

Gelukkig rijden we in juli en augustus in Italië en pas vanaf september dichter bij huis waar we uiteraard meer sponsors, relaties en vrienden verwachten. Zoals we het nu kunnen inschatten kunnen we dus na de zomervakantie ook gewoon weer mensen ontvangen.

Voorbereidingen mei en juni
We hebben zeker ook niet stil gezeten en hebben inmiddels 2 testdagen achter de rug op de Nurburgring en Spa Franchorchamps. Tevens hebben we getraind op de simulator en in de kart dus we zijn goed voorbereid om er te staan tijdens het eerste weekend op Imola.

We hebben de trainingen gedaan met de andere BMW van het team. De onze wordt momenteel voorzien de nieuwe livery en alle sponsor uittingen.

Zodra we meer informatie hebben dan melden we ons weer...