M4 front Zolder M4 pit Assen M4 pit Brands Hatch M4 Redbull Ring M4 Hefner Race Brands Hatch M4 on track Drivers Zolder

M4 front Zolder

M4 pit Assen

M4 pit Brands Hatch

M4 Redbull Ring

M4 Hefner

Race Brands Hatch

M4 on track

Drivers Zolder

Stichting IKDB Motorsport

Sinds 2005 bestaat onze stichting en zijn wij tevens begonnen in de MINI Endurance Cup. De stichting is opgestart ten behoeve van het promoten van race activiteiten in de ruimste zin des woords. Het heeft voor alle partijen vele voordelen. Denk aan de belasting, het ontvangen van sponsorgelden en facturen en de mogelijkheid om andere activiteiten te employen etc. 

IKDB is de afkorting van Indoor Karting Den Bosch. Deze kartbaan zag in 1994 het levenslicht, als tweede indoor baan in Nederland. In 1995 is Koen hier begonnen met een bijbaantje en Nik kwam vaak met zijn vader en broertje rijden. Zo hebben wij elkaar dus leren kennen en heeft het ons gebracht waar we nu zijn.

IKDB Motorsport is tegenwoordig op veel meer gebieden actief dan alleen de Supercar Challenge. Zo zijn we ook druk met de BMW Race Clinics en de Kart Clinics. Tevens zijn we begonnen met het organiseren van een aantal unieke kartwedstrijden. Daarnaast is er dan ook nog de website, maandmail de filmpjes etc. etc. Daarom is IKDB inmiddels uitgegroeid tot een echt team. Klik hier voor de teamleden van IKDB

Image
Image