GT4 Zolder 2018 Podium GT4 Brands Hatch GT4 Pitlane Brands Hatch M4 GT4 Track Zolder M4 achterkant Zolder BMW M4 GT4 Achterkant M4 Tricorp Zolder GT4 circuit Brands Hatch

GT4 Zolder 2018

Podium GT4 Brands Hatch

GT4 Pitlane Brands Hatch

M4 GT4 Track Zolder

M4 achterkant Zolder

BMW M4 GT4

Achterkant M4 Tricorp Zolder

GT4 circuit Brands Hatch

GT4 European Series

In 2018 is onze droom uitgekomen en hebben we de overstap kunnen maken naar de GT4 European Series. Een prachtige stap in onze carriere in een professionele raceklasse én met geduchte concurrentie!

Driven by perfection

Gedreven als we zijn, hebben we de ambitie om door te groeien naar een professioneel hoog aangeschreven kampioenschap; de GT4 European Series Northern Cup! De races in dit kampioenschap worden uitsluitend verreden op F1 waardige circuits in Europa, zoals Monza (IT), Spa-Francorchamps (B), Paul Ricard (FR) en de Nurburgring (D).

Aan de start verschijnen professionele fabrieksracewagens van gerenommeerde merken als BMW, Porsche, McLaren en Aston Martin. Om de auto’s zoveel mogelijk gelijkwaardig te krijgen moeten deze voldoen aan de zogenaamde “ Balance of Performance”. De aanpassing aan o.a. het gewicht, Aerodynamica en turbodruk.

De races van de GT4 Series worden o.a. verreden in het voorprogramma van Blancpain en de DTM. En behoren na de Formule 1 tot de best bezochte autosportevenementen van Europa. Wat mede door alle media-aandacht voor maximale exposure zorgt. Zeker wanneer u met uw bedrijfsactiviteiten buiten de landsgrenzen opereert, is het zowel commercieel als sportief zeer aantrekkelijk om u als partner aan ons team te verbinden.

Meer informatie over de GT4 Series vindt u op: www.gt4series.com
Image